Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / Projektledare infrastruktur - sen ansökan är öppen

Projektledare infrastruktur - sen ansökan är öppen

Vill du precis som Johanna, en av våra studerande, jobba med hållbar samhällsplanering? Än har du chansen att ansöka till den tvååriga yrkeshögskoleutbildningen Projektledare - Infrastruktur.

Johanna pluggar Projektledare infrastruktur

Är du intresserad av att leda, planera och ta ansvar inom anläggningsbranschen? Vill du dessutom utvecklas i din ledarroll, gillar du utmaningar och att lösa problem? Då är framtidens projektledarutbildning inom infrastruktur något för dig

I varje infrastrukturprojekt inom anläggning, väg och järnväg behövs någon med ledarkompetens som driver projektet framåt. Som utbildad projektledare har du fokus och ansvar för helheten och kan på ett kommunikativt sätt leda och samordna både egna medarbetare och t.ex. underentreprenörer till färdigt resultat. Under utbildningen lär du dig att delegera, strukturera och planera. Du får bland annat kunskaper inom projektledning av entreprenadprojekt, ledarskap, entreprenadjuridik, kommunikation, produktionsstyrning och ekonomi.

Efter utbildningen

Det är stor efterfrågan på projektledarkompetens inom branschen och behovet av kompetenta projektledare förväntas öka i framtiden eftersom stora investeringar pågår inom väg- och järnvägsområdet. Som utbildad projektledare har du därför goda chanser till jobb med karriärmöjligheter. Utbildningen innebär även att du får formella kompetensintyg som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Utbildningsstart

Utbildningen startar den 4 december 2017 men du kan fortfarande göra en sen ansökan eftersom det finns platser kvar.

Se film om Johanna Moberg, studerande, som vill jobba med hållbar samhällsplanering efter examen.

Läs mer om Pierre Juhlin som tog examen 2016.

Ansök och läs mer om utbildningen.

Pierre, utbildad prjektledare inom infrastruktur© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: