Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / Nyhet! Nu kan du söka enstaka kurser

Nyhet! Nu kan du söka enstaka kurser

Nu finns möjlighet att söka till enstaka kurser i våra pågående YH-utbildningar i mån av plats. Enstaka kurser passar dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom ett yrkesområde under en kortare period.

Långsiktig hållbarhet, byggnadsmaterial och inomhusklimat

Enstaka kurser innebär att du söker till delar av pågående yrkeshögskoleutbildning. Just kan vi erbjuda enstaka kurser i våra YH-utbildningar Hållbar ombyggnad och renovering samt Projektledare - Infrastruktur.

Alla enstaka kurser är kostnadsfria och du betalar endast för kurslitteratur. Inom yrkeshögskolan motsvarar 5 YH-poäng en veckas heltidsstudier och studietakten och antalet träffar följer ordinarie schema för aktuell utbildning.

Kurserna har samma antagningskrav som om du skulle gå hela utbildningen. Om det är fler behöriga sökande till en kurs än vad det finns platser så görs ett urval bland de sökande. Du har samma rätt till studiemedel som om du går en hel yrkeshögskoleutbildning. Efter genomförd kurs sätts betyg (Icke godkänt, Godkänt eller Väl godkänt) och du kan få ett utbildningsbevis.

Här kan du läsa om och ansöka till våra enstaka kurser.
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: