Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / Nya projektledare tog examen

Nya projektledare tog examen

Sju av åtta projektledare som tog examen. Johan och Oskar fick presentkort av Börje på maskinentreprenörerna. Josefine redovisar sitt examensarbete. Emmie och Alexander redovisar sitt examensarbete. Avslutningsfika för avslutningsklassen. Helen, utbildningschef, höll tal för de studerande. Karolina, utbildningsledare, önskade lycka till. Rosutdelning och kramkalas. Klassen tackade utbildningsledare Karolina med en fin present.

Under två år har de studerat Projektledare-Transportinfrastruktur och nu var det, efter hårt arbete och stort engagemang, dags för examen.

Avslutningsdagen för de nybakade projektledarna innehöll både redovisning av examensarbetena med tillhörande opponering och gemensam måltid med tal och rosutdelning. Dessutom besökte Börje Nilsson från Maskinentreprenörerna klassen och önskade lycka till samtidigt som han delade ut presentkort till Oskar och Johan, två av studenterna, som kan användas till ytterligare kompetensutveckling framöver.

Alla som nu tog examen går ut i en bransch på högtryck och glädjande har utbildningen lett till att alla fått jobb inom branschen eller bytt arbetsuppgifter. Stort grattis och lycka till framöver!
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: