Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / Lediga jobb!

Lediga jobb!

Redan idag söker t.ex. Topiro Entreprenad AB, Infraservice Group AB, Transab, Sweco och Infranord projektledare som är specialiserade på infrastruktur. Vill du också jobba i en spännande och expansiv bransch? I december är det återigen utbildningsstart för vår Yh-utbildning Projektledare - Infrastruktur.

Joakim Lindberg är nybliven projektledare och jobbar på Nässjö affärsverk.

I varje infrastrukturprojekt inom anläggning, väg och järnväg behövs någon med ledarkompetens som driver projektet framåt. Som utbildad projektledare har du fokus och ansvar för helheten och kan på ett kommunikativt sätt leda och samordna både egna medarbetare och t.ex. underentreprenörer till färdigt resultat.

Högtryck i branschen

Branschen går på högtryck och många fler projektledare behövs. Redan idag söker alla företag som ingår i ledningsgruppen för utbildningen kvalificerade projektledare, och de är inte ensamma. Enligt Maskinentreprenörernas konjunkturbarometer som kom i december 2016, visar att det råder svår brist på kompetent personal. Höglandet är inget undantag. Orderläget är högt och entreprenörerna har svårt att hitta rätt arbetskraft för att klara behovet av ny infrastruktur.

-Vi utför bl.a. järnvägsentreprenader som t.ex. byggen av nya spår, byten av slipers eller växlar och spårsvetsning, berättar Joakim Stenqvist, VD på Infraservice Group. Järnvägsbranschen går på högtryck och brist på personal ser vi egentligen i alla yrkesgrupper men behovet av projektledare är extra stort. Kompetenta projekt- och arbetsledare är nyckelfunktioner vid genomförandet av entreprenader och därför är det extra viktigt att det finns en relevant utbildning som kan tillgodose det behovet, fortsätter Joakim.

Jobberbjudande redan under studietiden

Joakim Lindberg är nybliven projektledare och fick redan under studietiden jobb på Nässjöaffärsverk, NAV, i Nässjö

- Under utbildningen har jag fått kunskap och teorier i ledarskap och kommunikation som jag tillsammans med tidigare erfarenheter har mycket nytta av i min nya roll som projektledare/platschef, säger Joakim

Under utbildningen lär du dig att delegera, strukturera och planera. Du får bland annat kunskaper inom projektledning av entreprenadprojekt, ledarskap, entreprenadjuridik, kommunikation, produktionsstyrning och ekonomi, fortsätter han.

Läs mer om Yh-utbildningen Projektledare - Infrastruktur
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: