Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / Ansökan öppen till Projektledare - Infrastruktur

Ansökan öppen till Projektledare - Infrastruktur

Johanna studerar Projektledare - Infrastruktur Pierre är utbildad Projektledare - Infrastruktur

Nu är webbansökan öppen till Yh-utbildningen Projektledare - Infrastruktur som startar i december 2017. Sista ordinarie ansökningsdag är 16 oktober. Från och med 17 oktober 2017 kan du göra en sen ansökan som behandlas i mån av plats.

Är du intresserad av att leda, planera och ta ansvar inom anläggningsbranschen? Vill du dessutom utvecklas i din ledarroll, gillar du utmaningar och att lösa problem? Då är framtidens projektledarutbildning inom infrastruktur något för dig.

I varje infrastrukturprojekt inom anläggning, väg och järnväg behövs någon med ledarkompetens som driver projektet framåt. Som utbildad projektledare har du fokus och ansvar för helheten och kan på ett kommunikativt sätt leda och samordna både egna medarbetare och t.ex. underentreprenörer till färdigt resultat. Under utbildningen lär du dig att delegera, strukturera och planera. Du får bland annat kunskaper inom projektledning av entreprenadprojekt, ledarskap, entreprenadjuridik, kommunikation, produktionsstyrning och ekonomi.

Läs om Johanna som just nu studerar Projektledare - Infrastruktur

Läs mer om utbildningen.

Ansök till Projektledare - Infrastruktur
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: