Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nyheter / 22 nya lokförare tog examen

22 nya lokförare tog examen

Nyexaminerade lokförare Avslutningsceremoni för våra lokförare. Avslutningsceremoni för våra lokförare. Lärarna avtackades av eleverna Stipendiater, Aktiestinsens fond för järnvägsutbildningar Mathias firar examen. Avslutningsmiddag i restaurangvagnen Tågvagn Pontus_DSC_8354_webb Tom, nybliven lokförare Emelie börjar jobba på Transdev på måndag. Daniel och Karin firade examen. Anders, nybliven lokförare. Anton och Ayoub Avslutningsmiddag i restaurangvagnen Björn, nybliven lokförare med jobb Lars-Åke, Mathias och Anders Patrik, nybliven lokförare.

Efter ett år studier var det dags för examen för våra lokförare. I strålande sol hölls avslutningsceremoni på Nässjö järnvägsmuseum.

För de flesta i klassen var detta inte bara avslutning på utbildningen utan också starten för ett nytt yrkesliv. På måndag börjar merparten av eleverna på sina nya jobb som t.ex. godstågsförare på Green Cargo, persontågsförare på Krösatågen eller lokförare på MTR:s tåg mellan Stockholm och Göteborg. Lokförare är eftertraktade och många fick jobb redan under praktikperioderna.

Eleverna uppvaktades även av Aktiestinsens gymnasiefond som delade ut lokförarmuggar till alla i avslutningsklassen samt stipendier till fyra av eleverna för goda studieresultat och gott ambassadörsskap. Stipendiaterna var Karin Seiborg, Emelie Lundberg, Tom Peterson och Aron Brehmer.

Ceremonin avslutades med middag för studenter och anhöriga i restaurangvagnen på Nässjö järnvägsmuseum.
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: