Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖAKADEMIN

Hem / Nässjöakademin / Lokaler och övningsanläggning

Lokaler och övningsanläggning

Tracentrum_entre_studenter Träcentrum

Nässjöakademin har en unik studiemiljö som ger dig alla chanser att utvecklas, lära och knyta kontakter för din framtida karriär.

Centrum för möten

Nässjöakademin hittar du på Framtidsvägen 1 i byggnaden som heter Träcentrum. Här pluggar du i moderna och ändamålsenliga lokaler och klassrum och du hittar även utbildningsledare, ledning och övrig personal samlat i samma hus.

Böcker, matlåda och restaurang

Biblioteket är litet men mysigt och lugnt. I studentköket finns möjlighet att sitta och studera samtidigt som man tar en kopp kaffe i automaten eller värmer sin matlåda och äter. Utanför skolan finns grönområden med bänkar och bord där du den varma årstiden kan tillbringa dina raster.

I restaurangen finns möjlighet till fika, mat och en stunds samvaro. Gå till restaurangens hemsida för att se vad de har att erbjuda.

Järnvägsutbildningarna har egen övningsanläggning

Ett stenkast bort från Nässjöakademin ligger en välutrustad utbildningsanläggning med egna spår och ställverk, där våra järnvägstekniska utbildningar bedrivs. Anläggningen tillhör Stinsens rallarskola och har funnits sedan 2011. Här bedrivs alla Nässjös järnvägstekniska utbildningar från gymnasium upp till yrkeshögskola.

I övningsanläggningen som vi har tillgång till finns ett 200 m eget dubbelspår med kontaktledning, spårövergång, samt två växlar. I lektionslokalerna finns uppbyggda ställverk och kontaktledningar, för att skapa realistiska förutsättningar och lära sig hantera olika situationer och fel inom järnvägsteknik.
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: