Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖAKADEMIN

Hem / Nässjöakademin / Information för studerande / Att plugga på Nässjöakademin

Att plugga på Nässjöakademin

Välkommen till oss i Nässjö! Den personliga skolan som strävar efter att bli en av Sveriges bästa.

Din karriär börjar inte när utbildningen är slut, utan dagen då utbildningen börjar.

Student på Nässjöakademin

Att plugga på Nässjöakademin är en bra start på din framtida yrkeskarriär. En utbildning på Nässjöakademin är första steget på den framtida karriären. Din karriär börjar inte när utbildningen är slut utan dagen då utbildningen börjar.

Det nära samarbetet med branschorganisationer och företag säkerställer att du får rätt yrkeskunskaper. Att en stor del av utbildningstiden görs ute på företag ger dig möjlighet att knyta värdefulla kontakter för din fortsatta karriär.

Du kan påverka utbildningen

Våra utbildningar håller hög nivå och vi ställer höga krav på dig som student, men vi kan också ge dig hjälp och stöd när det behövs. Du har stora möjligheter att påverka dina studier. I varje klass finns studeranderepresentanter som sitter med i ledningsgrupp och programråd.

För oss på skolan är det viktigt att skapa trivsel och sammanhållning. Har du roligt när du pluggar så lyckas du också bättre med studierna. Skolan stöttar insparken och andra studentaktiviteter och för högskolestudenter finns möjlighet att delta i studentkårens arrangemang.

Tillsammans skapar vi trivsel

Vi är varandras arbetsmiljö och vi har alla ett gemensamt ansvar för hur vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat. Men även miljön på skolan ska vara inbjudande för studier och skapa trivsel.

Biblioteket är litet men mysigt och lugnt. I studentköket finns möjlighet att sitta och studera samtidigt som man tar en kopp kaffe i automaten eller värmer sin matlåda och äter. Utanför skolan finns grönområden med bänkar och bord där du den varma årstiden kan tillbringa dina raster.

I restaurangen finns möjlighet till fika, mat och en stunds samvaro. Gå till restaurangens hemsida för att se vad de har att erbjuda.

Länk till restaurangen på Träcentrum
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: