Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖAKADEMIN

Hem / Nässjöakademin / Information för företag

Information för företag

Alla våra Yrkeshögskoleutbildningar på Nässjöakademin läggs upp nära samarbete med arbetslivet och arbetslivet är den främsta drivkraften bakom de utbildningar vi har. Det måste finnas en tydlig efterfrågan på yrkesrollen för att en utbildning ska starta.

Nässjöakademin i samarbete med näringslivet

Företag och branschorganisationer är alltid med från start när nya utbildningar planeras och du som arbetsgivare kan alltid påverka både upplägg och innehåll för att utbildningarna ska vara anpassade till arbetsmarknaden och skräddarsydda för en viss yrkesroll.

Engagera dig och påverka yrkeshögskolan

Varje utbildning styrs av en ledningsgrupp med företrädare från skolan, arbetslivet och studenterna. Du som företrädare från arbetslivet har alltid majoritet i ledningsgruppen och kan på sätt påverka genom att delta i planeringen inför och i själva genomförandet av en utbildning. Våra utbildningar kan därför bli en plattform där du kan hitta framtidens arbetskraft som är utbildade med den kompetens du söker.

Lärande i arbete - en viktig del av utbildningen

Utbildningarna är lite kortare än traditionell högskola, ofta ett till tre år långa. De håller högt tempo och studenterna utbildas för en tydlig yrkesroll. De flesta utbildningar varvar teori med praktik ute på en eller flera olika arbetsplatser, så kallad LIA (Lärande i arbete).

Varför yrkeshögskola?

Filmen nedan ger dig mer svar på varför du och ditt företag har nytta av yrkeshögskolan.
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: