Test
NÄSSJÖ KOMMUN
Close Google

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate NÄSSJÖ LÄRCENTER

Hem / Nässjö Lärcenter

Nässjö Lärcenter

På Nässjö lärcenter arbetar vi med utbildning, vägledning och integration. Vårt mål är att du ska hitta vägen ut till jobb genom studier som anpassas efter dig.

Nässjöakademin - yrkeshögskola, uppdragsutbildningar och högskolekurser
Vi har attraktiva utbildningar inom bland annat järnväg, projektledning, industri, försäljning, renovering och e-handel. Våra utbildningar läggs upp i nära samverkan med arbetslivet och en stor del av utbildningen sker ute på företag, genom LIA (Lärande i arbete) och projekt.

Komvux, Sfi och Lärvux
Mitt i Nässjö på Rådhusgatan 20 finns Vägledningsenheten. Här får du hjälp med allt som rör vägledning mot studier och yrken. Liksom Arbetsförmedlingen och Servicekontoret finns vi i Direktservice för allmän information och vägledning. Vi erbjuder studier för vuxna för såväl grundläggande utbildning, yrkesutbildning samt behörighet till vidare studier.

Integration
För dig som är ny i Sverige och Nässjö har vi förutom Sfi (utbildning i svenska för invandrare) också ansvaret för att handlägga ärenden för dig som tillhör Etableringsuppdraget. Vi finns i Centralskolans före detta lokaler och vår reception är bemannad mellan kl. 08:00 och 17:00.
© 2018 nassjo.se | producerad av webbyrå zwebb | drivs av ezpublish™ | redigera

Nässjö lärcenter, 571 80 Nässjö TEL: 0380-517250/70 E-post: